Home
RISC OS
Contact
Links
Crypto
Enigma-E
MediX
Logo (click for homepage)
Tracer Professional - Bestelinformatie
Tracer Professional kost slechts EUR 75 en kan rechtstreeks bij ons worden besteld. De manieren waarop u kunt betalen worden hieronder uitgelegd. Bij uw bestelling dient u een minimaal aantal gegevens aan ons door te geven, zoals hieronder is aangegeven. Aangezien het pakket volledig uit software bestaat zal dit, na ontvangst van uw betaling, per e-mail aan u worden toegezonden.

Indien u Tracer Professional aanschaft zonder opgaaf van uw gegevens (bijvoorbeeld op een beurs), dient u gebruik te maken van de on-line registratie is het nodig om het Voucher nummer op te geven dat op de installatie-diskette is vermeld.
 
Payment
Betaling is mogelijk op de volgende manieren:
 
 • Maak geld over via PayPal
  Dit is waarschijnlijk de meest gemakkelijke manier, maar hiervoor dient u wel zelf over een PayPal account te beschikken. Het opzetten van een dergelijke account is erg gemakkelijk en veilig. Meer informatie is beschikbaar op de website van PayPal. Voeg uw e-mail adres en het interne serienummer van de computer toe als commentaartekst. Ons PayPal rekeningnummer is:    (Dit is het rekeningnummer waarnaar u de betaling dient over te maken: pay-at-xat-dot-nl)

 • Geld opsturen per post
  Dit is een goed alternatief voor mensen die niet over de bovenstaande faciliteiten beschikken. Stuur ons een brief met uw naam, adres, e-mail adres en het interne serienummer van de computer, en sluit het verschuldigde bedrag in. U kunt uw brief sturen aan:
  X-Ample Technology, Postbus 77, 5340 AB Oss, Nederland.

 • Contant in onze showroom of tijdens een beurs
  Ofschoon het onmogelijk is om op iedere beurs aanwezig te zijn, proberen we wel om ons op meest belangrijke beurzen in Nederland en Engeland te presenteren. Indien wij aanwezig zijn, hebben we vrijwel altijd voldoende voorraad beschikbaar, zodat u desgewenst uw exemplaar kunt afhalen. Uiteraard kunt u altijd software afhalen in onze showroom in Oss. Let op: wij hebben géén PIN faciliteiten en kunnen geen betalingen per credit card of cheque accepteren.

Wat dient u aan te leveren?
 • Uw volledige naam (geen pseudoniem of verzonnen naam),
 • Uw e-mail adres,
 • Uw volledige (huis- of kantoor-) adres,
 • Het interne serienummer van de computer (zie hieronder),
 • De betaling.
Het interne serienummer van de computer
Idere RISC OS computer is voorzien van een intern serienummer, soms aangeduid als het Unique ID nummer. Dit nummer kan op verschillende manieren worden opgevraagd:
 
 • Klik op de Serial Number knop in het registratievenster
  Indien u beschikt over een ongeregistreerde versie van TracerPro, kunt u deze opstarten. Na het opstarten verschijnt een registratievenster. Klik op de knop 'Serial Number'. Het interne serienummer verschijnt nu in een apart venster.
 • Gebruik het MAC adres van de IYONIX
  Gebruikers van een IYONIX pc kunnen ook het netwerk MAC adres opgeven, aangezien dit gelijk is aan het interne serienummer. Ga naar de command line en tik [EKInfo]. Een lijst met gegevens over de netwerk-interface verschijnt nu. Gebruik nu het Ethernet address.

Bij problemen
Mocht u problemen ondervinden bij het aanschaffen of installeren van Tracer Professional, neem dan direct contact met ons op door op de E-mail knop in het Info-venster van TracerPro te klikken. U kunt ook contact met ons opnemen via support-at-xat-dot-nl.
 
Any links shown in red are currently unavailable. X-Ample Technology BV.
Last changed: Thursday, 09 June 2005 - 07:21 CET.
Click for homepage